Ada anak tahun 1,2 & 3? Offer Sempena Israk Mikraj

Harini saya nak bagi Offer khas Sempena Israk Mikraj .Sangat sesuai untuk anak buat latihan santai dirumah waktu cuti Covid-19 ni.

Untuk anak Tahun 4,5,6 dan sekolah menengah Tingkatan 1,2,3,4, & 5 saya akan lancarkan ebook baru pada hari Jumaat.nantikan ye,

Seperti yang kita ketahui untuk Tahun 1,2,3 dah tak ada exam.Kerajaan dah mansuhkan. Ada pro dan kontra sebenarnya bila dah tak ada exam ni.

Melalui tinjauan saya ,antara problem utama bila dah tak ada examni adalah :

✅ Anak-anak lebih banyak bermain dan tak tumpukan perhatian dalam kelas.

✅ Ibu bapa tak tahu dimana kelemahan semasa anak dengan lebih tepat

Perkara yang paling saya risau adalah ,kebanyakan asas matematik seperti sifir,pembundaran,pola nombor menaik dan menurun semuanya asas datang dari silibus tahun 1,2,3 ni.Anak-anak yang tak fokus bila masuk darjah 4 memang sakit tenat nanti.

Saya lihat anak-anak darjah 4 di Maths Catch tahun ni kebanyakaan asas matematik mereka teramat-amatlah teruk.Bimbang betul saya.

Cadangan saya 

Walaupun kat sekolah dah tak ada exam ,apa kata anda buat sahaja exam sendiri dirumah untuk nilai kelemahan anak,sekurang-kurangnya buat 3 set berbeza untuk kertas 1 dan 2. Boleh ke?

Cuma saya tahu apa problemnya bila anda nak buat exam sendiri kat rumah.Problemnya kat mana nak cari soalan format exam untuk Tahun 1,2,3 yang terkini 2020 kan? Kat kedai-kedai buku pun tak ada jual yang format exam,kalau ada pun yang jenis topikal sahaja.betulkan.?

NAK SAYA BANTU?

Anda tak perlu risau lagi dah lepasni.Sebab saya dah siapkan Soalan Format exam 2020 ni.Apa yang best buat pertama kali saya sediakan dalam bentuk words dan PDF.(Softcopy yang boleh diedit dan di print berulang-ulang kali).

Softcopy Ujian Matematik – Boleh Edit) (6 Item)
1) Pilihan A Kertas 1 ( Word & Pdf)
2) Pilihan A Kertas 2 ( Word & Pdf)
3) Pilihan B Kertas 1 ( Word & Pdf)
4) Pilihan B Kertas 2 ( Word & Pdf)
5) Pilihan C Kertas 1 ( Word & Pdf)
6) Pilihan C Kertas 2 ( Word & Pdf)

Biasanya orang tak akan bagi dalam bentuk words ni.Sebab boleh edit.Tapi kalini saya akan bagi dalam bentuk Softcopy sekali supaya anda boleh edit dan print berkali-kali.Bayar sekali tapi boleh guna berkali-kali.

Buat masani Softcopy ni untuk yang dibawahni sahaja

+ Softcopy Matematik Tahun 1 : 6 item – RM60 sahaja

+ Softcopy Matematik Tahun 2 : 6 item – RM60 sahaja

+ Softcopy Matematik Tahun 3 : 6 item – RM60 sahaja

Tapi tunggu dulu tau.Sempena PROMO ISRAK MIKRAJ saya akan bagi Bonus Ebook Latih Pengukuhan Intensif bernilai RM30 secara percuma.

Dan satu lagi berita baik SEMPENA ISRAK MIKRAJ NI saya akan bagi lagi diskaun untuk 100 orang yang pertama dengan harga RM30 sahaja termasuk bonus tu.

MAKSUDNYA HARGA PROMO ISRAK MIKRAJ 22 MAC 2020 NI

Softcopy Maths Tahun 1 : 6 item + Bonus –  RM60 RM30 sahaja

Softcopy Maths Tahun 2 : 6 item + Bonus –  RM60 RM30 sahaja

Softcopy Maths Tahun 3 : 6 item + Bonus –  RM60 RM30 sahaja

Mana nak cari Soalan Format Exam 6 item beserta Ebook Latihan Pengukuhan Intensif pada Harga RM30 sahaja.Dalam bentuk Softcopy (PDF dan Words) plak tu kan. 

Berita buruknya offer ni saya buka selama 3 hari sahaja dan akan tamat pada Selasa 24.3.2020 jam 11 malam.Lepas tu harga akan terus dinaikan seperti harga asal.

Berminat? buat pembelian sekarang disini 

Jumpa Lagi, 

Cikgu Rajaei & Maths Catch Team

Untuk anak Tahun 4,5,6 saya akan lancarkan ebook baru Asas 3P (Pecahan,Peratus & Pepruluhan), dan sekolah menengah Tingkatan 1,2,3,4, & 5 saya akan lancarkan ebook baru Asas Algebra pada hari Jumaat.nantikan ye,

1 thought on “Ada anak tahun 1,2 & 3? Offer Sempena Israk Mikraj”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *