Tonton Video Teknik Ulat Gonggok ni.

Saya ada share di facebook 1 video yang menarik tentang teknik bahagi menggunakan Teknik Ulat Gonggok.

Soalan jenis pembahagian 2 Digit ni sangat popular dalam exam. Yang pelik ramai lagi anak-anak kita yang tak boleh buat.

Puncanya sebab tak hafal sifir. Walaubagaimanapun kalau guna teknik ulat Gonggok ni Walau pun tak hafal sifir, anak-anak yang lemah macam mana pun insya Allah boleh buat.

Teknik sesuai untuk anak Tahun 2,3,4,5 dan 6

Tonton video ni di facebook saya kat sini 
.

ISU YANG BERLAKU HARINI saya dapati ramai ibu bapa nak bantu anak TAPI tak tahu cara nak bantu anak. Sebab tu modul panduan lengkap ni saya sertakan sekali cara panduan guna dan soalan-soalan di tunjukkan Jalan kerja langkah demi langkah.

Ada beberapa teknik yang biasa saya tunjukkan dalam Seminar, saya masukkan dalam modul kalini antaranya teknik Ulat gonggok,teknik SBB dan lain-lain.

Dapatkan Panduan Lengkap Matematik 2020 disini www.mathscatch.com/mcr

Kod Kupon : OFFER11

(Offer Sempena Flash Sale akan tamat jam 11.59pm ni Khamis 13.12.2020)

Jumpa Lagi, 

Cikgu Rajaei & Maths Catch Team

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *